Officieel : De Gemeente - De Gemeenteraad - Het College van Burgemeester en Schepenen - De Gemeentediensten - Andere instellingen - Officiële mededelingen - Contracten Leven : Te Elsene wonen - Te Elsene opgroeien en leren - Te Elsene werken - Zich te Elsene vermaken - Te Elsene gezond zijn - Elsene net houden - Elsene doorlopen Handig : De informatie vinden - Een straat vinden - Een dienst lokaliseren - Administratieve aktes en documenten - Index van de site - Opzoek volgens thema Bezoeken : De geschiedenis van Elsene ontdekken - Te Elsene slenteren - Te Elsene snuffelen - Toeristisch Elsene Van dag to dag : Actualiteit - Agenda van de culturele, participatieve en sportevenementen - Werkenagenda - Openbare onderzoeken - Wedstrijden - Vacatures
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
De informatie vinden
Sitemap

Index

Stratenplan
Politiek leven
Gemeenteraad

College
Agenda
Gemeentepolitiek

Evenementen

Openbare werken
Communicatie
Info Elsene

Publicaties

Foto's
Welkom op de officiële site
van de Gemeente Elsene
 

De bedoeling van deze site is om ten dienste te staan van de burger. De burger heeft recht op informatie, zodat hij zijn leven op alle vlakken zo goed mogelijk kan organiseren.

Op deze site vindt u de samenstelling van het College van Burgemeester en Schepenen en van de Gemeenteraad, inclusief de gegevens van alle leden van deze instanties. U maakt ook kennis met de gemeenteambtenaren en de gemeentediensten. Elke directie wordt apart voorgesteld.

De instellingen en de verenigingen die weliswaat aan de Gemeente verbonden zijn, maar er niet rechtstreeks van afhangen, worden apart voorgesteld.

Vergeet u niet regelmatig de rubriek nieuwigheden te raadplegen. Daarin vindt u naast informatie van algemeen belang ook een agenda met een overzicht van de evenementen die dag na dag plaatsvinden in de gemeente. Indien u voorstellen heeft met betrekking tot de versrekte informatie in het algemeen of deze website in het bijzonder, stuur dan een e-mail naar : informatie@elsene.be. Voor vragen over de behandelen van dossiers, de aanvraag of de raadpleging van documenten, slechts één adres : secretariaat@elsene.be.

 
 

Gemeentebestuur
Gemeentediensten

Ombudsman

Aktes en documenten

e-Loket
Meer in het bijzonder
Agenda 21

Sociaal - OCMW

Cultuur

Onderwijs

Sport

Vacatures - Tewerkstelling

Handel

Huisvesting - Verhuizen

Belastingen - Begroting

Evenement organiseren

Stedenbouw

Wijkcontracten

Onthaal van het kind

Openbare werken

Openbare netheid

Parkeren

Politie

(Nood)hulp

Gezondheid
Het publiek
Kinderen

Jongeren - Gezinnen

Senioren

Vreemdelingen

Bezoekers
Actualiteit
Pers

Weer

Verkeer

Vervuiling

Radiozenders